ThommessenFlow Finn folk
Firmanytt

Nye partnere ved Thommessens Stavanger-kontor

DSC 2707

Det er med stor glede vi ønsker Audun Stornes, Thomas Abrahamsen, Jone Stakkestad og June Snemyr velkommen som partnere ved vårt nyetablerte kontor i Stavanger.

Med vårt nyetablerte team i Stavanger ønsker vi i enda større grad å være med på å bidra til et velfungerende næringsliv i en by med sterk internasjonal orientering, som har ledet an i utviklingen av Norge som energinasjon, og som har et voksende miljø innen teknologi, innovasjon og bærekraft.

- I løpet av 2020 etablerer Thommessen et ledende advokatkontor også i Stavanger. Med et sterkt seniorteam på plass er vi veldig godt i gang. Audun, Thomas, Jone og June har solid erfaring, inngående bransje- og lokalkunnskap og et stort nettverk i Stavanger-regionen. Til sammen har teamet over 50 års erfaring innenfor energiområdet. De kompletterer vårt allerede solide team i Oslo, Bergen og London, og kommer til ytterligere å styrke vår bistand i våre klienters transaksjoner, komplekse prosjekter og tvister, uttaler Managing Partner Sverre Tyrhaug.

Teamet skal jobbe mot det lokale næringslivet, med fokus på olje og gass, fornybar, teknologi, tvist og transaksjon.

- Det er veldig mye spennende som skjer innenfor en rekke bransjer i Stavanger-regionen. Dette ønsker vi å være med på. Vi ønsker å være den foretrukne juridiske rådgiveren for virksomheter i regionen. Thommessen er blant de høyest rangerte advokatfirmaene i Norge, og tilbyr markedsledende advokater innenfor alle relevante fagfelt. Sammen med det eksisterende Thommessen-teamet er vi sikre på at vi kan tilby Stavanger-regionen noe mer, noe nytt og noe bedre, uttaler partner Jone Stakkestad.

Team Thommessen i Stavanger

  • Audun Stornes bistår klienter innenfor olje og gass, fornybar, oljeservice, industri og shipping. Han har erfaring som dommer, advokat og som internadvokat fra to oljeselskaper. Han bistår klienter på bred basis med transaksjoner, tvister, prosjekter og kontrakter.
  • Thomas Abrahamsen bistår klienter innenfor olje og gass, fornybar, oljeservice, teknologi/software, private equity og meglerhus med transaksjoner, prosjekter og kontrakter Han har særlig kompetanse på internasjonale M&A-prosjekter, inkludert kapitalinnhenting, due diligence og strukturerte prosesser.
  • Jone Stakkestad bistår klienter innenfor olje og gass, fornybar, oljeservice og industri. Han har 10 års erfaring som advokat og som internadvokat fra oljeselskaper. Han bistår klienter på bred basis inkludert transaksjoner, tvister, prosjekter og kontrakter. Han har særlig kompetanse på problemstillinger knyttet til olje- og gassvirksomhet, men også på kontrakter og prosjekter generelt.
  • June Snemyr bistår klienter innen olje og gass, industri og fornybar. Hun har 10 års erfaring som advokat, både fra advokatfirma og som internadvokat. Hun har særlig erfaring med offshore elektrifiseringsprosjekter, regulatoriske spørsmål, olje- og gass relaterte transaksjoner, infrastruktur samt salgskontrakter.

I tillegg til et sterkt seniorteam består vår avdeling i Stavanger også av flere dyktige advokater og advokatfullmektiger. Teamet teller allerede 12 advokater til sammen.

Kontaktpersoner