ThommessenFlow Finn folk
Om oss

Om Thommessen

Mer enn bransjens beste juridiske kompetanse

Thommessen er et av Norges ledende forretningsadvokatfirmaer med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og London. Siden starten i 1856 har vi vært med på de fleste toneangivende oppdragene i norsk næringsliv. Klientene våre er norske og internasjonale virksomheter, både i privat og offentlig sektor.

I 2023 kåret norsk næringsliv Thommessen til det norske advokatfirmaet med best juridisk kompetanse - for niende år på rad (Kantar Prospera). En slik anerkjennelse oppnår man ikke fra hver sin tue. Når vi bistår næringslivet med transaksjoner, komplekse prosjekter og tvister, setter vi sammen team på tvers av ekspertise som utfyller hverandre, og som jobber tett sammen med klientene.

Med en lang historie og høy anerkjennelse er blikket vendt fremover. I Thommessen er vi nysgjerrig på nye løsninger og nye måter å arbeide på. Ved å koble våre advokaters kunnskap og erfaring med ny teknologi, skaper vi innovative løsninger som forenkler og effektiviserer. I tillegg møter vi klientenes behov med profesjonell prosjektledelse, noe som gir forutsigbarhet med hensyn til kostnader, hva vi skal levere og når vi skal levere det.

Les mer om:

I Thommessen forstår vi klientene og deres muligheter og utfordringer, slik at de når sine mål. Sverre Tyrhaug
Managing Partner

Ledergruppe og styre

Thommessens ledergruppe består av Managing Partner Sverre Tyrhaug, HR-sjef Anne Therese Bogen, partner Jacob F. Bull, partner Christian Grüner Sagstad, partner Tron Dalheim, digitaliseringssjef Trine Melsether, partner Jan J. Greve, partner June Snemyr og CFO Audun Maximilian Ohnstad.

Thommessens styre ledes av partner Baard Bale og består i tillegg av partner Anders Arnkværn, partner Henning Harborg, partner Kristine Hyldmo Bjørnvik, partner Marius Holm Rynning, partner Heidi Jorkjend, Senior Associate Andreas Steinbakk-Olsen, Associate Marcus Heggtveit Løvø og Office Manager Lise Grønningen Otterlei.

Thommessen-inngang i VIA

Våre verdier

  • Pålitelig

    Vi er pålitelige fordi vi alltid står for kvalitet, langsiktighet og integritet. Vi er tilgjengelige og leverer som avtalt til klient og kollegaer. Vi tar vare på hverandre og skal være en trygg og inkluderende arbeidsplass for alle.

  • Nysgjerrig

    Vi er nysgjerrige fordi vi ønsker å lære av, og forstå, klientene og deres utfordringer. Vi stiller gode spørsmål, og vi lytter. Vi er nysgjerrige på markedstrender, ny teknologi, økonomi, politikk, bærekraft og samfunn.

  • Lagspiller

    Vi er lagspillere fordi vi motiveres av å jobbe mot felles mål og er overbevist om at samarbeid er nøkkelen til å kunne tilby bransjeledende juridiske tjenester til næringslivet. Vi står sammen i vanskelige situasjoner og feirer som ett lag når vi lykkes.