ThommessenFlow Finn folk
Firmanytt

Thommessen styrker kompetansen med tre nye partnere

Felles2

Vi er stolte av å kunne presentere Heidi Jorkjend, Magnus Hauge Greaker og Øyvind Mork Karlsen som nye partnere i Thommessen fra 1. januar 2021.

Med tre interne partneropprykk styrker vi kompetansen innen henholdsvis konkurranserett, immaterialrett og M&A.

Heidi Jorkjend (34) ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 2011, og har siden jobbet i Thommessens avdeling for konkurranserett. Hun har i løpet av sin karriere bistått i en rekke saker der selskaper er under etterforskning for brudd på konkurranselovgivningen og fusjonskontrollssaker. Den siste tiden har hun også utmerket seg innen markedsføringsrett. Heidi ble kåret til "Rising Star" innen konkurranserett av The Legal 500 tidligere i år, og er en viktig del av vårt markedsledende team innen konkurranserett.

Magnus Hauge Greaker (46) ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 1998, og har vært i Thommessen siden 2014. Før Thommessen jobbet Magnus flere år i Lovavdelingen, blant annet som konstituert avdelingsdirektør. Magnus er en viktig ressurs i vår immaterialrettsavdeling, og har jobbet med flere store tvister de siste årene. Han har spesielt utmerket seg innen patenter og forretningshemmeligheter. "Magnus knows the issues very well and will go the extra mile for you. He is a no-nonsense person and will provide clear advice" – skrev The Legal 500 om Magnus tidligere i år.

Øyvind Mork Karlsen (36) ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 2011, og har jobbet i Thommessens M&A-avdeling siden 2014. Øyvind har lang erfaring med fusjoner og oppkjøp, og bistår en rekke norske og internasjonale private equity- og venture capital-firmaer, family offices, gründere og private selskaper med M&A-transaksjoner innenfor et bredt spekter av industrier. Han har særlig fokus på fornybarbransjen, private equity og venture capital. Øyvind ble kåret til "Rising Star" innen M&A av The Legal 500 tidligere i år.

- Vi er skikkelig fornøyd med å få fram tre ledende forretningsadvokater som nye partnere i Thommessen. Magnus, Heidi og Øyvind er alle godt likte lagspillere med skikkelig driv og spisskompetanse innen sine områder, sier Managing Partner Sverre Tyrhaug.

Kontaktpersoner

Aktuelt