ThommessenFlow Finn folk
Jobb med oss

Studenttilbud

Ledige stillinger

Som student og trainee i Thommessen får du et innblikk i hvordan det er å være advokatfullmektig i et av Norges ledende advokatfirmaer. Hensikten er å bli kjent med hverandre – du med oss og vi med deg.

Gjennom våre student- og traineeprogrammer får du en teoretisk og praktisk tilnærming til forretningsjus og advokatyrket, og du får utvikle din klient- og forretningsforståelse. Du får også ta del i vår kultur, verdier og sosiale miljø, og lære mer om vår virksomhet og våre medarbeidere. Mange i team Thommessen har gått samme vei før deg. Du finner flere tidligere traineer og ThommessenAkademiet-deltakere blant våre advokatfullmektiger, advokater og partnere.

Har du spørsmål om våre studenttilbud? Ta gjerne kontakt med HR-konsulent Julie Faye-Søyland.

Traineeutvalg i Oslo 2020

Thommessen-Akademiet 2024/2025

Nå kan du søke om plass på ThommessenAkademiets 2024/2025-kull! Gjennom ThommessenAkademiet får du blant annet tett oppfølging av en egen mentor gjennom hele året, og trainee-opphold og tilbud om skriveplass i våre lokaler.

Les mer og søk her
Th Ak2023 samling1 08

Student- og traineeprogrammer

Under finner du mer info om våre fire programmer: trainee, bank- og finanstrainee, bærekrafttrainee og ThommessenAkademiet.

  • Bank- og finanstrainee: Bli kjent med Lena

  • Bærekrafttrainee: Bli kjent med Thommessen-fullmektig Eyolf

  • Bærekrafttrainee: Bli kjent med Sveinung fra DNB

Aktuelt