ThommessenFlow Finn folk
Firmanytt

Thommessen i Stavanger: - Vi skal fortsette å vokse

DSC 2455 1stavanger

To år med sterk vekst har gjort at Thommessen i Stavanger har skapt et solid fundament å bygge videre på. Nå ser teamet frem mot ytterligere vekst og økning av antall medarbeidere, i tillegg til å flytte inn i helt nye lokaler i hjertet av byen.

I januar 2020 etablerte Thommessen seg for alvor i Stavanger. Ønsket var å etablere det ledende advokatmiljøet i byen – særlig innen olje og gass, fornybar energi og utviklingen av ny teknologi. Siden starten på energieventyret har Thommessen vært en viktig juridisk rådgiver for næringslivet, men da fra kontorene i Oslo, London og Bergen. Med etableringen av et nytt kontor i Stavanger ønsket teamet å komme tettere på klientene i regionen.

Til det var det behov for å rekruttere flere medarbeidere med lokal tilknytning. Partner Thomas Abrahamsen var en av fire lokale advokater som ble med på satsingen fra starten. Han leder i dag Thommessen i Stavanger.

- De to første årene har vært preget av masse moro og mye hardt arbeid. Etter en tøff start midt under nedstengningen i mars/april 2020, har vi vært så heldige å ha masse å gjøre. Vi har vært aktive i markedet og truffet mange av de viktige aktørene i regionen, forteller Thomas.

Crop fe5 u8 L0 7f245075 005c 488f 8fa3 962b94bea841

MED FRA STARTEN: Trine Vabø, Jone Stakkestad, Thomas Abrahamsen, June Snemyr og Audun Stornes ble alle en del av Thommessen i Stavanger i 2020.

- Gründere i et solid system

Det som startet som fire partnere, er i dag blitt til et team på 17 medarbeidere som jobber med blant annet olje og gass, fornybar energi, M&A og kapitalmarkeder og arbeidsrett.

- Vi har bygget et solid team med masse talent, entusiasme og god kompetanse. Vi har vært med på en rekke store prosjekter, både lokale prosjekter og nasjonale prosjekter. Særlig innenfor olje og gass, fornybar energi og teknologi har vi vært aktive. Vi har vunnet viktige rammeavtaler og vist oss frem for viktige miljøer lokalt. Fremover skal vi bygge sten på sten, men med ambisiøse vekstmål, forteller Thomas.

For Thommessen er samarbeid på tvers viktig – både på tvers av avdelinger og kontorer. Alle i Team Thommessen, enten man er i Oslo, London, Bergen eller Stavanger, jobber sammen - på den samme måten og i ekte team.

- Thommessen-kulturen er viktig, og vi snakker daglig med kollegaer i andre byer. Thommessen er ett firma, med én måte å jobbe på uansett by, sier Thomas.

Han ser klare fordeler med å jobbe sammen i et større nasjonalt team, samtidig som teamet i Stavanger er en del av et mindre, lokalt miljø.

Vi er "gründere i et solid system" – alle kjenner på lysten og viljen til å få til noe og til å bygge et skikkelig bra kontor. Vi deler på seire og på tap i et tett og inkluderende miljø. Thomas Abrahamsen
Partner

Lokale, nasjonale og internasjonale klienter

Advokatfullmektig Vilde Helliesen Ueland ble en del av teamet i august i fjor, og jobber i Thommessens M&A-gruppe.

- I teamet jobber vi med en miks av lokale, nasjonale og internasjonale klienter. Jeg tror dette er ganske unikt, og det gir stor variasjon i hverdagen, forteller Vilde.

Hun trekker også frem fordelene med å være en del av et mindre miljø i et etablert firma med lang historie.

- Å få jobbe i Stavanger er både veldig lærerikt og gøy. Personlig liker jeg veldig godt kombinasjonen av å få være med på å bygge et kontor og et arbeidsmiljø lokalt, samtidig som jeg er en del av et stort, trygt og etablert nasjonalt miljø, forteller Vilde.

Som et relativt nyetablert kontor er det ekstra viktig å bygge et godt miljø, og sørge for at Thommessen-kulturen er noe alle kjenner seg igjen i, mener advokatfullmektigen.

- En forutsetning for det er at vi blir godt kjent med hverandre, noe vi prioriterer høyt. På et litt mindre kontor er det naturlig at vi kommer litt tettere på hverandre, og med god takhøyde og lav terskel for å stille hverandre spørsmål blir vi godt kjent på kort tid, noe jeg tror bidrar til et godt arbeidsmiljø, forteller advokatfullmektigen.

Hun og resten av teamet ser frem til å ønske velkommen til enda flere kolleger i tiden fremover.

Vilde 17 1

ADVOKATFULLMEKTIG: Vilde er en av seks advokatfullmektiger som jobber i Stavanger.

Flytter inn i nytt signalbygg i sentrum

Sammen med resten av Thommessen har teamet i Stavanger allerede oppnådd mye. Nå ser de fremover mot ytterligere vekst.

- Vårt mål er å bygge det ledende kontoret for transaksjoner, tvister og større prosjekter i Stavanger. Vi ønsker å vokse til 25-30 advokater og fullmektiger, men vi er opptatt av at veksten skal komme på riktig måte. Vi ser derfor etter folk med ambisjoner som er langsiktige og ønsker en spennende jobb i et ledende nasjonalt kompetansemiljø som Thommessen er, forteller partner Thomas.

I 2023 flytter teamet inn i helt nye lokaler. I det nye signalbygget i hjertet av byen, K8, legges det til rette for Thommessens krav til vekst, beliggenhet, funksjonalitet og miljøklassifisering.

- Det blir fantastisk å flytte inn i K8-bygget – med utsikt, flotte kontoret, alle tenkelige fasiliteter og en super beliggenhet. Det å jobbe i byen er jo kjempeflott. Terskelen er lav for fredagspils ute eller en kaffe i parken når været tillater det. Lokalene er designet for å bygge opp om teamkulturen vår – med prosjektrom, flotte fellesarealer og ikke minst gode muligheter til store og små arrangementer mot klienter. Vi tror det er viktig å være tett på klientene, og da må vi by på kompetansen vår også utenom oppdragene, forteller Thomas.

Partneren ser særlig for seg vekst innenfor M&A, energi og tvist i årene som kommer.

- Ideelt sett er vi rundt 25 advokater, men kvalitet er viktigere enn kvantitet. Det må være flinke og ambisiøse folk, som ønsker å ha det kult på jobben og være med å bygge Thommessen videre – og som ikke minst som er hyggelige å jobbe med!

Kontaktpersoner

Aktuelt