ThommessenFlow Finn folk
-
Studenter

Manuduksjon i patent- og varemerkerett

Oppbilde patent og varemerkerett
Påmelding
- , Ruseløkkveien 38, Oslo

Vi inviterer til manuduksjon i patent- og varemerkerett i våre lokaler i Oslo.

Torsdag 13. april holder Andreas Stabell (advokatfullmektig) og Nora Solberg Bjørnnes (advokatfullmektig) manuduksjon i patent- og varemerkerett i våre lokaler i Ruseløkkveien 38, kl. 18:00–20:00.

Manuduksjonen vil ta for seg et eller flere temaer i både patentrett og varemerkerett, og er spesielt tilpasset studenter som tar emnet JUS5820 (master) på UiO våren 2023. Kurset passer også for studenter som tar bacheloremnet JUR1820, markedsrett (JUR1285) og for andre studenter som ønsker å lære mer om patent- og varemerkerett.

Det blir servert mat og drikke i etterkant av kurset.

Vel møtt!

Kompetanseområde

Foredragsholdere

  • Andreas Stabell, Associate Advokatfullmektig

    Andreas arbeider primært med tvisteløsning og rådgivning i saker om patenter, varemerker, opphavsrett, design, beskyttelse av forretningshemmeligheter og know-how, samt markedsføringsrett.

  • Nora Solberg Bjørnnes, Associate Advokatfullmektig

    Nora bistår norske og internasjonale klienter med rådgivning og tvisteløsning innenfor opphavsrett, varemerkerett, patentrett, markedsføringsrett og personvern.

Kontaktpersoner

  • Julie Røed Søyland, HR Consultant

    Julie er en del av HR-teamet hos Thommessen. Julie har særlig ansvar for de ulike trainee-og studentprogrammene, og jobber med rekrutteringsaktiviteter fra A-Å, samt gir råd og støtte innenfor dette området på alle våre kontorer. Julie holder også i oppfølging av Thommessen sine samarbeid med studentorganisasjoner, i tillegg til employer branding.