ThommessenFlow Finn folk
Firmanytt

Thommessen etablerer ledende advokatkontor i Stavanger

Getty Images 943716158

I løpet av 2020 etablerer vi et ledende advokatkontor også i Stavanger. Vi søker derfor opptil 15 nye kolleger.

Thommessen er et av Norges ledende forretningsadvokatfirmaer med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og London. Siden starten i 1856 har vi vært med på de fleste toneangivende oppdragene i norsk næringsliv. Klientene våre er norske og internasjonale virksomheter, både i privat og offentlig sektor.

Gjennom vår tilstedeværelse i Stavanger bistår vi allerede næringslivet i regionen. Fremover ønsker vi i enda større grad å være med på å bidra til et velfungerende næringsliv i en by med sterk internasjonal orientering, som har ledet an i utviklingen av Norge som energinasjon, og som har et voksende miljø innen teknologi, innovasjon og bærekraft.

- Vi har allerede et solid seniorteam på plass med inngående lokalkunnskap og et stort nettverk i Stavanger-regionen. Nå søker vi flere advokater og advokatfullmektiger som vil være med oss på laget, sier Managing Partner Sverre Tyrhaug.

Vil du være med på laget?

Vi ønsker å snakke med både nyutdannede kandidater og deg med erfaring, og ser etter mer enn bare juridisk kompetanse. Vi ser etter deg som er nysgjerrig og engasjert, som liker å jobbe sammen med andre, og som har lyst til å bidra til vårt miljø - både faglig og sosialt.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Du finner mer informasjon og søknadsskjema her.

Kontaktpersoner