ThommessenFlow Finn folk
Studentnytt

ThommessenAkademiet: - Skreddersydd for studenter

P51 A2585

Sam Kristiansen var en del av ThommessenAkademiets 2017/2018-kull. I desember 2019 startet han i jobben som advokatfullmektig i Thommessen.

Hvorfor søkte du på ThommessenAkademiet?

På grunn av totaliteten i programmet som tilbys. Det er et omfattende og skreddersydd program for studenter som er interessert i å bli kjent med Thommessen, og som ønsker innsikt i hvordan det er å jobbe med forretningsjus i den virkelige verden.

Hva var det viktigste du lærte som deltaker på ThommessenAkademiet?

At forretningsadvokater er mer enn bare gode jurister. Under forhandlingskurset lærte vi blant annet om å finne kommersielle løsninger som begge parter kan leve med.

Hvilke høydepunkter sitter du igjen med?

Alle samlinger var et høydepunkt i seg selv, men jeg må nok trekke frem da vi var med i en fiktiv rettssak.

Hvorfor ønsker du å jobbe i Thommessen?

Jeg er tidligere deltaker på ThommessenAkademiet, og jeg har vært trainee hos Thommessen to ganger. Valget falt for min del naturlig. Jeg får jobbe med spennende og interessante oppgaver, og det sosiale miljøet er veldig godt i Thommessen. Alle er inkluderende, og det er stadig hyggelige sosiale arrangementer.

Søknadsfristen til ThommessenAkademiet 2020 er 4. juni. Send inn din søknad her.

ThommessenAkademiet

Hvert år tar vi opp et kull med ti nye studenter som vi følger tett over to semestre.

  • Tre faglige og sosiale samlinger som alle strekker seg over to dager.
  • Du får prøve deg i praksis på blant annet forhandlinger og prosedyre, løse spennende caseoppgaver sammen med de andre deltakerne og lære om spennende tema innen forretningsjus av våre dyktige advokater.
  • Alle deltakere i ThommessenAkademiet får tett oppfølging av en egen mentor. Du får også et traineeopphold og tilbud om skriveplass i våre lokaler.
  • ThommessenAkademiet er for studenter som skal begynne på 2. semester, 3. avdeling eller 1. semester, 4. avdeling.
  • Opptaket til ThommessenAkademiet starter på våren. Intervjuene vil foregå i juni, og selve programmet har oppstart i oktober.
  • Vi tar imot søknader fra studenter ved alle universitetene, og dekker reise og overnatting for deg som kommer fra Bergen eller Tromsø.

Kontaktperson