ThommessenFlow Finn folk

Rolf Nyhus Senioradvokat Oslo

Rolf bistår norske og internasjonale klienter i forbindelse med eiendomstransaksjoner, kommersielle leieforhold og eiendomsutviklingsprosjekter etc. Rolf har de siste årene vært involvert i flere av de største eiendomstransaksjonene i Norge, samt ledet titalls eiendomstransaksjoner hvert år.

Rolf har i tillegg fullført en LL.M.-grad med spesialisering innenfor M&A og selskapsrett, samt internasjonal kontraktsrett ved Penn State University, Pennsylvania USA.
 1. Tristan -

  Project Border

  Rolf ledet transaksjonsteamet som bisto i salget av aksjene i Border 5-7 AS, som eide eiendommen Grensen 5-7 i Oslo. Selger er eid av et internasjonalt fond forvaltet av Tristan Capital Partners. Transaksjonen er blant de største eiendomstransaksjonen i Norge så langt i 2019 målt i samlet eiendomsverdi.
 2. Glastad og Fortus -

  Norwegian Outlet Vestby

  Rolf ledet teamet som bisto Glastad og Fortus med salget av Norwegian Outlet i Vestby. Salget var blant de største enkeltstående eiendomstransaksjonene i Norge i 2017.
 3. Fortin -

  Salg av Trondheim Innovation Center (TIC)

  Rolf ledet teamet som bisto Fortin med å selge Trondheim Innovation Center i 2017. Salget er en av de største eiendomstransaksjonene som er gjennomført i Trondheim.
 1. Senioradvokat, Oslo, Thommessen

 2. Fast advokat, Oslo, Thommessen

 3. Advokatfullmektig, Oslo, Thommessen

 4. Advokatfullmektig, Stavanger, Kluge Advokatfirma AS

 1. Eksamen i Grunnleggende prosjektledelse (5 studiepoeng)
  Skema Business School

 2. LLM
  Pennsylvania State University

 3. Master i rettsvitenskap
  Universitetet i Bergen