ThommessenFlow Finn folk

Arbeidsliv

Våre advokater bistår med tvisteløsning og rådgivning innenfor alle områder av arbeidsretten. Vi legger stor vekt på kjennskap til klientens virksomhet, og gir klare og kommersielle råd tilpasset klientens behov.

Vi bistår innenfor hele det arbeidsrettslige området, og har lang og bred erfaring på tvers av bransjer. Vi bistår med rådgivning knyttet til ansettelser, løpende personalforhold, konkurranseklausuler, oppsigelser og nedbemanninger. Videre har vi bred erfaring med ulike incentivordninger, pensjon, transaksjoner, virksomhetsoverdragelser og tariffavtaler.

Våre advokater er gode rådgivere når bedriften står overfor mer kompliserte arbeidsrettslige problemer. Vi har omfattende erfaring med forhandlinger og arbeidsrettslige tvister for domstolene, og har bistått i flere store og profilerte norske arbeidsrettssaker de senere år.

Våre klienter omfatter store, norske og internasjonale selskaper, og vi bistår jevnlig med rådgivning på tvers av landegrensene. Avdelingen er høyt ranket i de nasjonale og internasjonale advokatkåringene Legal 500, Chambers Europe og Prospera.

Our impression of the team is that they are aligned and coordinated. They always give quick and clear feedback on requests, and we experienced that clear guidance was given at all times throughout our project. Klient
Legal 500 EMEA, 2020

Teamet

Aktuelt