ThommessenFlow Finn folk
Firmanytt

Vil du være med på å utvikle en bransje i vekst?

Team offentlige anskaffelser 15

Thommessen ser etter deg som har noen års relevant erfaring og som kan styrke vårt team innen offentlige anskaffelser.

Wenche Sædal er partner ved Thommessens kontor i Bergen, og leder vårt arbeid med offentlige anskaffelser. Nå ser hun etter en ny kollega i enten Oslo, Bergen eller Stavanger, som skal forsterke vårt dyktige team.

- Stillingen vil passe godt for deg som ønsker å være med på å utvikle en bransje i vekst, og som tør å satse sammen med oss, sier Wenche.

Tett på klienten

Thommessens anskaffelsesgruppe bistår både leverandører og oppdragsgivere i alle ledd av anskaffelsesprosessen, blant annet i forbindelse med saker for KOFA og domstolene. Som en del av vårt team vil du få jobbe med et bredt spekter av saker og virksomheter, med både generell rådgivning og tvisteløsning.

- Offentlige anskaffelser er et relativt nytt rettsområde, og det er derfor mange ulike problemstillinger som kan dukke opp hver eneste dag. Samtidig er fagområdet svært relevant og i stadig utvikling med dagsaktuelle problemstillinger, fortsetter Wenche.

Det har advokat Åse Rieber-Mohn fått erfare. For tre år siden ble hun en del av laget.

- Her får du muligheten til å være tett på klienten når en avgjørelse skal tas. Vi jobber med anskaffelser og klagebehandling for oppdragsgivere og leverandører på både nasjonalt og internasjonalt nivå. Vi får også være med på Thommessens digitale satsning, forteller hun.

Arbeidet innebærer bransjer innen energi, transport, legemidler, eiendom og teknologi.

- Dette gjør det mulig å skaffe seg kompetanse og kjennskap til fagfelt langt utenfor kun anskaffelsesregelverket. Vi sitter også tett på de kommersielle avgjørelsene som bedrifter og oppdragsgivere må ta, og arbeidet gir erfaring med strategisk problemløsning, fortsetter Åse.

Team anskaffelser 09

Partner Wenche Sædal og advokat Åse Rieber-Mohn.

Utviklingsmuligheter

Anskaffelsesteamet har gjennom flere år bygd opp et team bestående av personer med bred kompetanse, evne og erfaring som alltid ønsker å utvikle seg sammen.

- Det jeg liker desidert best med å jobbe i Thommessen er at jeg arbeider i team med dyktige og hyggelige kolleger. Man finner alltid noen å diskutere problemstillinger med, og jeg lærer utrolig mye av å jobbe tett med så flinke mennesker hver dag, sier Åse.

- Hos oss har du store utviklingsmuligheter, der du får jobbe både selvstendig og i team. Som ny medarbeider vil du få et stort fagansvar, og i tillegg være med på å veilede yngre medarbeidere, avslutter Wenche.

Om du bor i Oslo, Bergen eller Stavanger har liten betydning, da teamet jobber sømløst og samarbeider tett på tvers av kontorene våre. Søknadsfristen er 14. november, men vi behandler søknader fortløpende. Les mer om stillingen her eller i faktaboksen under.

Søk her

Har du erfaring med offentlige anskaffelser og ønsker deg nye utfordringer? Thommessen er i vekst og vi ønsker oss en ny kollega som kan styrke vårt team innen offentlige anskaffelser.

Søk på stillingen her.

AG EU

Anskaffelsesteamet er en del av avdelingen EU/EØS- og konkurranserett.

Kontaktpersoner