ThommessenFlow Finn folk
Firmanytt

Thommessen er Norges beste advokatfirma i Prospera-undersøkelsen

Prospera 2022

Med rekordhøy poengsum får Thommessen førsteplass i den anerkjente Prospera-undersøkelsen.

- Dette er lagarbeid på sitt beste! Jeg er utrolig stolt over at vi i år får flest poeng i Prospera-undersøkelsen, og at klientene rangerer oss som det klart ledende forretningsadvokatfirmaet i Norge. Det er også gledelig å se at vi anses som det firmaet med best juridisk kompetanse – for åttende år på rad, sier Managing Partner Sverre Tyrhaug.

Prospera-undersøkelsen er en årlig uavhengig undersøkelse som gjennomføres av Kantar SIFO. Undersøkelsen gir en grundig tilbakemelding på hvordan over 300 av de største næringslivsklientene i landet vurderer norske forretningsadvokatfirmaer. Alle virksomhetene som er intervjuet kjøper juridiske tjenester for minimum to millioner kroner i året. I 2022-utgaven av undersøkelsen rangerer Thommessen som nummer en på "Best Overall Performance" – både totalt sett og blant de virksomhetene som kjøper juridiske tjenester for over syv millioner kroner årlig.

- Det at de største innkjøperne av juridiske tjenester gir oss så gode tilbakemeldinger i undersøkelsen, ser vi på som en stor anerkjennelse, sier Tyrhaug.

Best forretningsjuridisk kompetanse

Prospera-undersøkelsen består av to deler. I den første delen rangeres advokatfirmaene på en rekke parametere som strategisk sparringspartner, klientforståelse, rådgivning, prosjektledelse, service og tilgjengelighet, spesialistkompetanse etc. I den andre delen er det den juridiske kompetansen som vurderes – fordelt på en rekke fagområder. Også i sistnevnte del rangeres Thommessen øverst, med høyest poengscore på juridisk kompetanse for åttende år på rad.

- I årets undersøkelse befester vi nok en gang posisjonen som det firmaet med best forretningsjuridisk kompetanse. Faglig dyktige advokater er det viktigste for klientene og det betyr derfor mye at klientene rangerer våre advokater øverst her, sier Tyrhaug.

Kontaktperson