ThommessenFlow Finn folk

Thommessen AI Hub

I en tid hvor kunstig intelligens (AI) blir en stadig større del av hverdagen, er det essensielt å kunne nyttiggjøre seg av teknologien på en god og ansvarlig måte. AI revolusjonerer måten vi arbeider, løser oppgaver, og driver virksomheter på. Brukt riktig, kan AI løse komplekse utfordringer, skape verdi og åpne for unike muligheter. Nøkkelen ligger i å forstå hvordan man kan maksimere utbyttet av teknologien, samtidig som man sikrer en trygg implementering av nye verktøy. Her har vi samlet våre AI-ressurser for å hjelpe deg å navigere.

Getty Images 1452604857

Veien til trygg implementering

Å ta i bruk AI-verktøy blir for stadig flere virksomheter helt essensielt for å opprettholde sin konkurranseevne. Dessverre ser vi at implementeringen ofte forsinkes av usikkerhet og uløste problemstillinger. Det er fullt mulig å ta i bruk teknologien allerede i dag, og vårt mål er å veilede klientene til en trygg implementering av AI.

I vår tilnærming til AI kombinerer vi teknologisk innsikt med forretningsforståelse og juridisk ekspertise. Gjennom en velstrukturert prosess bistår vi våre klienter i å utnytte potensialet i AI, samtidig som vi hjelper dem med å navigere gjennom potensielle risikoer som kan oppstå.

AI har potensialet til å øke effektiviteten og konkurranseevnen

Vår tilnærming

 • Forstå

  Første steg til trygg implementering av AI handler om å forstå teknologien og virksomhetens behov. Vi veileder våre klienter mot en dypere forståelse, slik at de kan ta velinformerte beslutninger.

 • Vurder

  Vi hjelper med å identifisere og vurdere potensielle risikoer, etablere nødvendige sikkerhetstiltak og utarbeide dokumentasjon for å sikre trygg og ansvarlig implementering av AI-verktøy.

 • Implementer

  Vi bistår i implementeringen av AI og hjelper klienter med å sikre rutiner, kommunikasjon og regler for bruk som bidrar til etterlevelse i virksomheten.

 • Vedlikehold

  Kontinuerlig vedlikehold av vurderinger og implementerte tiltak er nødvendig med hyppige endringer i lovgivning, AI-teknologi og bruksområder. Vi bistår med strategiske, juridiske og operative råd knyttet til slikt vedlikehold.

Vår bistand

Vi utnytter ekspertisen på tvers av Thommessen for å bistå klienter i et bredt spekter av bransjer med ulike spørsmål knyttet til AI. Vi er gode støttespillere i alle faser av et AI-prosjekt, og er involvert i alt fra utarbeidelse av en overordnet AI-strategi, til risikovurderinger og retningslinjer for bruk. Her er noen av områdene vi bistår innen.

Bli en del av Thommessen AI Forum

"Thommessen har et ledende juridisk fagmiljø innen AI, og vi ønsker å skape en arena for kunnskapsdeling og nettverksbygging. Vi etablerer Thommessens AI Forum som en møteplass for å diskutere felles utfordringer, skape faglig trygghet knyttet til bruk av AI i virksomheten og ta del i utviklingen som kommer", sier partner Espen A. Werring.

Send en e-post til event@thommessen.no for å melde din interesse.

Espen A. Werring

Prøv vårt AI-kompass

Vurderer du å ta i bruk AI i virksomheten, men er usikker på hva du bør tenke på eller hvordan du bør gå fram? Vi har utarbeidet et AI-kompass som hjelper deg med å identifisere problemstillinger og potensiell risiko. Ved å bruke et par minutter på testen får du en indikasjon på hva du bør tenke på i forbindelse med implementeringen og bruk av AI, og hvordan du kan navigere. Tjenesten er tilgjengelig for våre klienter, potensielle klienter og andre samarbeidspartnere.

Ta testen her
Getty Images 1299904518

Aktuelt

Teamet