ThommessenFlow Finn folk

Skatt og avgift

Thommessen har i en årrekke vært rangert som ledende innenfor skatte- og avgiftsrett. Våre advokater bistår norske og multinasjonale klienter i et bredt spekter av bransjer med norske og internasjonale skatte- og avgiftsspørsmål og i tvister med norske myndigheter.

Skatte- og avgiftsretten preges av internasjonalisering, endringer i verdensøkonomien og teknologiutvikling. Norsk skatte- og avgiftsrett har blitt mer kompleks og påvirkes i økende grad av den internasjonale rettsutviklingen. Manglende forståelse av regelverket kan få store konsekvenser for næringsdrivende. Vi gir tydelige og praktiske råd, slik at våre klienter kan oppnå sine kommersielle mål på en mest mulig effektiv måte.

Med et team på over 20 advokater har Thommessen et av Norges desidert største og mest erfarne skattemiljø. Vi dekker alle praksisområder innenfor skatte- og avgiftsretten, med fokus på transaksjoner, egenkapital- og gjeldsmarkedet, joint ventures, fondsetableringer, fast eiendom, fornybar energi, shipping, samt olje og gass. Vi bistår en rekke ulike aktører fra de største børsnoterte multinasjonale selskapene og internasjonale private equity-aktører til venture capital- og såkornselskaper. Våre advokater bistår i tvister med norske skattemyndigheter og prosederer et betydelig antall skatte- og avgiftssaker i norske domstoler, herunder i Høyesterett.

Vårt skatteteam er rangert som Band 1/Tier 1 i de internasjonale anerkjente advokatkåringene Legal 500, Chambers Europe og World Tax.

Top competence with regard to tax law and in-depth understanding of the processes. Klient
Chambers Europe, 2021

Teamet

Aktuelt