ThommessenFlow Finn folk

Skatt og avgift

Thommessen har i en årrekke vært rangert som ledende innenfor skatte- og avgiftsrett. Våre advokater bistår norske og multinasjonale klienter i et bredt spekter av bransjer med norske og internasjonale skatte- og avgiftsspørsmål og i tvister med norske myndigheter.

Skatte- og avgiftsretten preges av internasjonalisering, endringer i verdensøkonomien og teknologiutvikling. Norsk skatte- og avgiftsrett har blitt mer kompleks og påvirkes i økende grad av den internasjonale rettsutviklingen. Manglende forståelse av regelverket kan få store konsekvenser for næringsdrivende. Vi gir tydelige og praktiske råd, slik at våre klienter kan oppnå sine kommersielle mål på en mest mulig effektiv måte.

Med et team på 30 advokater og advokatfullmektiger har Thommessen et av Norges desidert største og mest erfarne skattemiljø. Vi dekker alle praksisområder innenfor skatte- og avgiftsretten, med fokus på transaksjoner, egenkapital- og gjeldsmarkedet, joint ventures, fondsetableringer, fast eiendom, fornybar energi, shipping, samt olje og gass. Vi bistår en rekke ulike aktører fra de største børsnoterte multinasjonale selskapene og internasjonale private equity-aktører til venture capital- og såkornselskaper. Våre advokater bistår i tvister med norske skattemyndigheter og prosederer et betydelig antall skatte- og avgiftssaker i norske domstoler, herunder i Høyesterett.

They have a very competent team with great depth and breadth. Klient
Chambers & Partners, 2024

Kåringer

  • 2024 Band 1 Tax Chambers & Partners
  • 2024 Tier 1 Tax Legal 500
  • 2024 Tier 1 General Corporate Tax World Tax Review
  • 2024 Tier 1 Indirect Tax World Tax Review
  • 2024 Tier 1 Tax Controversy World Tax Review
  • 2024 Tier 1 Transactional Tax World Tax Review
  • 2024 2. plass Skatt Prospera

Teamet

Aktuelt