ThommessenFlow Finn folk
Firmanytt

Til minne om Stian Alexander Stene Slotte

Stian Alexander

Vi fikk mandag 24. juli 2023 den ufattelig triste beskjeden om at vår Stian hadde omkommet i båtulykke, bare 36 år gammel.

Stian startet i Thommessen som bud tilbake i 2009 ved siden av studiene. Gjennom bud-jobben ble han kjent med oss, og vi med ham. Og i 2014 var vi så heldige å få ham på laget som advokatfullmektig. Stian var senere på et lengre utlån til DNB, som satte like stor pris på ham, og han ble i mars 2022 forfremmet til senioradvokat hos Thommessen. Han jobbet hele veien med bank og finans, og var en svært dyktig og verdsatt medarbeider. Det var ikke bare vi kollegene som satte pris på å jobbe med ham, men også alle andre han møtte hos klienter og i andre advokatfirma. Han var en som alle likte. Vi tror én grunn til det var at Stian ikke var en som fremhevet seg selv, men bare var seg selv.

Han var tvers igjennom solid, hyggelig, inkluderende og livsglad. Sterk som en bjørn og snill som et lam. Han tok seg tid til alle rundt seg, hadde alltid smilet på lur, og en bamseklem for dem som trengte det. En usedvanlig fin person, som meningsløst ble tatt altfor tidlig fra oss.

Stian er gift med vår kollega Frida, og sammen har de to flotte barn. Våre tanker er nå med Frida, barna deres, og resten av familien.

En siste hilsen fra alle dine gode venner i Thommessen