ThommessenFlow Finn folk
Firmanytt

Thommessen lanserer ThommessenTracker Avgift

Team Tracker skatt 3

For å svare på den stadig økende etterspørselen fra næringslivet knyttet til rådgivning rundt avgiftsrettslige forhold, og da særlig behovet for oppdatert kunnskap om riktig forståelse av gjeldende regelverk, lanserer vi ThommessenTracker Avgift.

- Avgift er et utpreget politisk virkemiddel av stor praktisk og økonomisk betydning i samfunnet, og avgiftsrett er et område i stadig endring. Det er derfor viktig å være oppdatert for å unngå feil som kan resultere i potensielt store krav, sanksjoner og tvister med skattemyndighetene. God kjennskap til reglene kan også gi mulighet til å organisere virksomhet på en måte som gir minst mulig avgiftslekkasje, forteller Bjørn Christian Lilletvedt Tovsen, partner og leder for vårt avgiftsteam.

Sammen med Caroline Svelland Hauge, Kristian Rytter og Marnie Jeffreys har han samlet de viktigste nyhetene innen avgiftsrett i en database – ThommessenTracker Avgift. Her får du en oversikt over siste nytt, samtidig som du kan søke opp relevante nyheter fordelt på bransje eller rettskilde.

Digitalt verktøy for kunnskapsdeling

ThommessenTracker er utviklet i samarbeid med våre klienter etter ønske om en mer effektiv løsning for faglig oppdatering på rettsutviklingen innen ulike fagområder. Her hjelper vi deg å enkelt navigere i endringer og utviklinger i Norge og EU som er relevante for deg og din virksomhet.

- Som forretningsadvokatfirma er kunnskap vår viktigste ressurs. Målet med ThommessenTracker er å gi brukeren verdifull og lett tilgjengelig informasjon samlet på et sted. Fra før av dekker vi områdene Finansregulatorisk og Privacy. Med Avgift utvidere vi med et tredje område som våre advokater følger tett, forteller digitaliseringssjef Trine Melsether.

Thommessens ekspertgruppe knyttet til avgiftsrett har lang og bred erfaring fra Finansdepartementet, Skatteetaten og advokatvirksomhet med regelverksutvikling, kontroll og rådgivning overfor alle deler av norsk næringsliv. Teamet rådgir klienter knyttet til alle typer avgifter, som merverdiavgift, toll og særavgifter.

Med denne tjenester ønsker vi å gjøre vår kunnskap mer tilgjengelig. For at næringslivet enkelt skal kunne holde seg oppdatert sender vi også ut en månedlig nyhetsbrev med siste nytt fra ThommessenTracker Avgift.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ønsker du å motta vår månedlige oppdatering om siste nytt i ThommessenTracker Avgift, samt andre nyheter innen skatt og avgift? Huk av for interesseområdet "Skatt og avgift" og meld deg på her

Kontaktpersoner