ThommessenFlow Finn folk
Firmanytt

Thommessen styrker teamet med ny partner: Strategisk rådgivning innen gjeld, kapitalstruktur og transaksjoner

Andreas P H 1

Kristian Pande Horn, som kommer fra stillingen som leder av Corporate Finance-avdelingen i Arctic Securities og har lang fartstid fra obligasjons- og gjeldsmarkedet, har returnert til Thommessen som ny partner.

I perioden 2008-2011 var Kristian advokatfullmektig i Thommessen. På nyåret returnerte han til firmaet, denne gang som partner.

– Det har vært en veldig god oppstart, som har gått i ett. Jeg har blitt møtt av positivitet, både blant klienter og nye kolleger, sier han innledningsvis.

Spisskompetanse på gjeld og transaksjoner

I Arctic Securities ledet han Corporate Finance-avdelingen, som yter finansiell rådgivning innen M&A og kapitalmarkedet, med spesielt fokus på det nordiske obligasjonsmarkedet og generell gjeldsrådgivning. Han jobbet med alle de sentrale norske industriene, samt utenlandske utstedere og kunder.

– Etter oljekrisen i 2014 var jeg involvert i mange restruktureringsprosesser, både med norske og internasjonale kreditorer, samt utenlandske banker. I nyere tid har jeg jobbet spesielt mye med å bistå selskaper å skaffe finansiering på det nordiske obligasjonsmarkedet, samt å veilede nye selskaper, både norske og internasjonale, med å navigere i det norske kapitalmarkedet, sier Kristian.

Bred sektorkompetanse

Som partner skal han jobbe bredt med rådgivning mot kapitalmarkedene, herunder obligasjonsfinansiering og emisjoner, i tillegg til å bistå i komplekse restruktureringer, M&A og med direktelån. Sentrale klienter vil blant annet være investeringsbanker og meglerhus, utstedere, og private equity firmaer.

– Planen er at jeg skal jobbe bredt, på tvers av sektorer – og det gleder jeg meg til, sier Kristian og legger til:

– Jeg kan ta med min ekspertise inn i Thommessen på flere måter. Det ene er det rent faglige, det andre er den kommersielle forståelsen. Dette, kombinert med Thommessens beste juridiske team, tror vi vil gi en unik rådgivning til våre klienter.

– Jeg har gjennom Arctic Securities vært klient hos Thommessen i flere år, og vet at Thommessen har et fantastisk team. De utmerker seg med sin brede ekspertise, og jeg ser på dem som det ledende advokatfirmaet i Norge, spesielt innen kapitalmarkeder. Det er det fint å kunne bli en del av, sier han.

Kontaktperson