ThommessenFlow Finn folk
Firmanytt

Thommessen er nok en gang Norges beste advokatfirma i Prospera

Prospera 2023

Med rekordhøy poengsum befester Thommessen posisjonen som Norges beste forretningsadvokatfirma i Prospera-undersøkelsen. I tillegg anerkjennes vi som det firmaet med best juridisk kompetanse – for niende år på rad.

Prospera-undersøkelsen er en uavhengig, årlig undersøkelse utført av Kantar. Den gir dyptgående tilbakemelding om hvordan over 300 av landets største kjøpere av juridiske tjenester bedømmer norske forretningsadvokatfirmaer. Alle de intervjuede selskapene kjøper juridiske tjenester for minst to millioner kroner i året. I 2023-utgaven av undersøkelsen er Thommessen igjen nummer én innen "Best Overall Performance".

- Det er bare å takke alle klientene der ute og hele gjengen her i Thommessen for at vi i år som i fjor får flest poeng i Prospera-undersøkelsen. Dette er resultatet av lagarbeid på sitt beste sammen med våre klienter, og en anerkjennelse til hele Team Thommessen, sier Managing Partner Sverre Tyrhaug.

Bransjens beste juridisk kompetanse – niende år på rad

Prospera-undersøkelsen er delt inn i to hoveddeler. I den første delen vurderes advokatfirmaene på flere kriterier som blant annet deres rolle som strategisk sparringspartner, klientforståelse, prosjektledelse, service og tilgjengelighet og spesialistkompetanse. Den andre delen er dedikert til å bedømme juridiske kompetansen, fordelt over en rekke ulike fagområder. Også her vinner Thommessen, for niende året på rad.

- For niende år på rad tar vi posisjonen som det firmaet med den best forretningsjuridiske kompetansen. Vi skal fortsette å kombinere bransjens beste faglige dyktighet på jussen med en god totalopplevelse for våre klienter, bransjens beste arbeidsmiljø og lagspillerkultur, sier Tyrhaug.

Thommessen tar førsteplassen innen følgende områder: M&A, Kapitalmarkeder og IPO, Bank, finans og forsikring, Restrukturering og insolvens, Konkurranserett, EU/EØS rett og Fornybar energi.

Kontaktperson