ThommessenFlow Finn folk
Digitale tjenester

Thommessen­Tracker

ThommessenTracker er utviklet i samarbeid med klienter etter ønske om en mer effektiv løsning for faglig oppdatering på rettsutviklingen innen ulike fagområder. I Tracker hjelper vi deg å navigere i regelverksendringer og -utvikling i Norge og EU som er relevante for deg og din virksomhet.

Fyrtårn

Løpende oppdateringer

Advokatene våre holder seg løpende oppdatert på regelverksutviklingen i både Norge og EU. Tracker oppdateres fortløpende med siste nytt fra våre fageksperter, slik at du enkelt kan følge med på utviklingen.

Gå til ThommessenTracker
I Tracker hjelper vi deg å navigere i regelverksendringer og -utvikling som er relevante for deg og din virksomhet.

Vi følger 3 fagområder

Vi følger så langt fagområdene: finansregulatorisk, personvern og avgift. Du kan enkelt klikke deg inn, velge det fagområdet som er relevant for deg og finne oppdaterte nyheter for din bransje. Vårt mål er å samle informasjon på et sted for å gi deg en verdifull og lett tilgjengelig oversikt.

Tracker skjermer

Finansregulatorisk

Vår finansregulatoriske Tracker (Finreg) igangsatte utviklingen av ThommessenTracker, og er sålangt vår mest omfattende Tracker. Vi har her som mål å gi oversikt over sentrale nivå 1-prosesser i EU, samt nivå 2- og 3-prosesser der disse vurderes som viktig for utviklingen. Videre gir tjenesten en løpende oversikt over norske myndigheters oppfølging av de ulike regelverksinitiativene. Tjenesten er ment som et praktisk verktøy for aktører i finansbransjen.

Finansregulatorisk Tracker er tilgjengelig på norsk, og er en abonnementstjeneste.

Prøv Tracker i dag

ThommessenTracker er primært en abonnementstjeneste tilgjengelig for våre klienter, potensielle klienter og andre samarbeidspartnere.

Har du lyst til å prøve ThommessenTracker eller er interessert i å høre mer om tjenesten?

Ta kontakt med oss!