Dato og tidspunkt

04.04.2019 08:00-13:00

Sted

Foreningen Næringseiendom ved Nordea, Advokatfirmaet Thommessen, Kyte Næringsmegling og Stadsporten har igjen gleden av å ønske velkommen til formiddagsseminaret "Næringseiendom" med påfølgende bransjemiddag om kvelden. Seminaret arrangeres for 17. gang i 2019, og er den eldste og viktigste møteplassen for eiendomsbransjen i Bergen. Antall plasser under middagen er begrenset og prinsippet "først til mølla..." gjelder.

  • Pris for seminar med lunsj: kr 2.500,- eks mva
  • Pris for seminar med lunsj og middag: kr 4.000,- eks mva

Bykvalitet  

For 10 år siden var tema på dette seminaret «Nærings- og eiendomsutvikling langs bybanetraseen - utfordringer og muligheter».

Under overskriften «BYKVALITET» ønsker vi nå å se på resultatet av den byutvikling som har skjedd i tilknytning til bybanetraseen; fortetting, byggehøyder, arkitektur, miljø etc.

Mer fra programmet  

  • Makroøkonomi og Eiendom v/ Øystein Thøgersen, Professor NHH
  • Næringseiendomsmarkedet i Bergensregionen, v/ Lars Morten Kyte,
  • Kyte Næringsmegling
  • Juridisk nytt for eiendomsbransjen, v/advokat Mathilde Rye Ramberg, Advokatfirmaet Thommessen

Fullstendig program finner du på vår hjemmeside www.eiendomsseminaret.no

Klikk her for å melde deg på seminaret

Ved å klikke på lenken samtykker du til at Advokatfirmaet Thommessen AS kan sende deg publikasjoner, nyhetsbrev og invitasjoner relatert til dine preferanser. Du samtykker i tillegg til at vi behandler ditt navn, epost-adresse, hvilket selskap du arbeider for og andre opplysninger du frivillig gir til oss (slik som stillingstittel, telefonnummer og valgte interesseområder). Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår personvernerklæring.

Pris

2500

Påmeldingsfrist

01.04.2019