ThommessenFlow Finn folk
Firmanytt

Thommessen styrker kompetansen innen shipping og sjømat med ny partner

Lumir 20

Vi er stolte av å kunne presentere Lisa Marie Opdahl som ny partner ved vårt kontor i Bergen fra 1. juli 2024. Lisa bringer med seg omfattende erfaring innen havnæringene og skal bidra til å styrke Thommessens allerede godt etablerte posisjon innen skipsfart, fiskeri og havbruk.

Lisa har bred erfaring innen shipping, offshore og andre havnæringer. Hun arbeider hovedsakelig med transaksjoner og kontrakter, herunder byggekontrakter, certeparti og samarbeidsavtaler. Regulatoriske problemstillinger innen havnæringene, og særlig rammeverket knyttet til sjømatsektoren, er også noe hun har jobbet mye med de siste årene.

Lisas arbeid har hatt et internasjonalt tilsnitt, spesielt innen shipping, der hun har bred erfaring med transaksjoner og finansiering, sale- and leaseback-strukturer, kjøp og salg av skip og byggekontrakter. Hun har også praktisk industrierfaring fra det internasjonale shippingselskapet Teekay i Canada, hvor hun i en periode var en del av selskapets in-house juridiske avdeling.

Lisa kommer fra advokatfirmaet BAHR, hvor hun har jobbet siden hun ble uteksaminert fra Universitetet i Bergen i 2011. Hun ble partner høsten 2021, og har siden dette arbeidet ved BAHRs kontor i Bergen og ledet deres satsing på fiskeri og havbruk.

– Lisa har et solid faglig fundament og den erfaringen som skal til for å ytterligere styrke vår godt etablerte posisjon innen både shipping og sjømat på Vestlandet. Hun er også en lagspiller og deler de verdiene som er viktige for Thommessen og vår kultur, sier Jan J. Greve, leder for Thommessens bergenskontor.

Lumir 21

Jan J. Greve og Lisa Marie Opdahl

I over 90 år har Thommessens kontor i Bergen tilbudt forretningsjuridisk ekspertise knyttet til våre viktige næringer på Vestlandet – og i stadig økende grad med internasjonalt tilsnitt. Lisa vil være tilknyttet bergenskontoret, men vil som resten av teamet der jobbe tett med kollegaer i både Oslo, Stavanger og London.

– Jeg gleder meg til å jobbe med havnæringene sammen med Jan og resten av Thommessen og utvikle dette videre, med utgangspunkt i Bergen og Vestlandet. Det er mye spennende som skjer både innen shipping og sjømat, og jeg ser frem til å fortsette som rådgiver for disse sentrale fremtidsnæringene, sier Lisa.

Med sin bakgrunn er Lisa godt posisjonert til å bidra til Thommessens videre vekst innen havnæringene. Vi ser frem til å dra nytte av hennes kompetanse og engasjement. Velkommen til oss!

Kontaktperson