ThommessenFlow Finn folk
Firmanytt

Søker ny HR-konsulent: - Her er vi opptatt av å heie på hverandre

HR 16

Thommessen er på utkikk etter en ny HR-konsulent som blant annet vil få ansvar for å utvikle bransjens beste opplæringsprogram.

- I Thommessen er vi veldig opptatt av å heie på hverandre og sørge for at vi lykkes - sammen, sier HR-konsulent Julie Røed Søyland, som legger til at samarbeid er stikkordet som beskriver HR-gjengen.

Samarbeid på tvers

HR-avdelingen i Thommessen jobber med et bredt spekter av arbeidsoppgaver, både strategiske og administrative, der du fort blir et kontaktpunkt for medarbeiderne. Arbeidet kan være alt fra medarbeiderundersøkelser til personadministrative oppgaver knyttet til on- og offboarding og rekruttering.

Det innebærer også at du vil være med på å utvikle Thommessens interne utviklings- og opplæringsprogram, ThommessenSkolen.

- Vi er i gang med prosjektet om å skape det råeste opplæringsprogrammet i bransjen. Her vil du få et unikt innblikk i hvordan samarbeidet i Thommessen foregår, på tvers av avdelinger. Derfor ser vi etter en som ikke bare synes det er gøy å jobbe sammen med andre, men også å hjelpe andre, sier HR-sjef Anne Therese Bogen.

P51 A2586

Anne Therese Bogen, Grethe Wiborg, Julie Røed Søyland, Anette Sjuve Martinussen, Anne Grete Thunes, Helle Cecilie Sandberg

I dag består teamet av seks personer.

- Vi har en ekstremt hyggelig og sosial sone med byens beste kaffe, sier Julie lattermildt, og refererer til at den populære kaffebaren i 12. etasje driftes av =Kaffe.

- Det jeg liker best er at hver dag er forskjellig, da det alltid dukker opp ting vi skal bistå med. Det er heller ikke så verst å komme inn i disse flotte lokalene og bli møtt med hyggelige fjes og smil fra gode kollegaer hver dag, fortsetter hun.

Høye mål

HR-teamet jobber proaktivt for at medarbeiderne, avdelingene og Thommessen som firma skal nå sine høye mål.

- Hos oss får du åpent spillerom. Nye ideer blir tatt imot med åpne armer, og du får masse drahjelp om nødvendig. Det erfarte jeg selv da jeg startet her for over to år siden, sier Julie.

- Den som kommer inn får være med på en veldig spennende reise. Vi setter oss høye mål, både for avdelingen og for Thommessen - og det vil du få være med på å påvirke, avslutter Anne.

Søk her

Har du høyere utdannelse innen HR, organisasjon, administrasjon eller liknende og relevant arbeidserfaring?

Les mer og søk på stillingen her.

Kontaktpersoner