ThommessenFlow Finn folk
Firmanytt

Slik er Thommessens nye lokaler i Stavanger

Innflytting Stavanger 124

Denne uken flyttet Thommessen inn i K8 – et helt nytt bygg i hjertet av Stavanger. Bli med inn!

Har du vært i Stavanger sentrum de siste månedene, har du sikkert lagt merke til det nye bygget i St. Olavskvartalet. Bygget heter K8 og huser sentrale næringslivsaktører i Stavanger. Denne uken var det endelig tid for Thommessen å flytte inn i byggets 12. etasje.

Partner June Snemyr leder Stavanger-kontoret, og var også en del av partnerteamet som etablerte Thommessen i Stavanger i 2020.

– Vi har gledet oss lenge til å få nye lokaler, med optimal beliggenhet for oss og for klientene. Vi har nå fått ekte Thommessen-kontorer som legger til rette for teamarbeid, kunnskapsdeling og trivsel, forteller June.

Prosjektgruppen for de nye Stavanger-lokalene har hatt fordelen av å bygge på god læring fra Thommessens VIA-prosjekt i Oslo i 2021.

– Resultatet vil alle som har vært i VIA lett kjenne seg igjen i, samtidig som størrelsen og utsikten plasserer en trygt i Stavanger og Rogaland. Etter å ha satt "norgesrekord" i vekst fra 2020 og frem til i dag, har vi nå fått plass til å ansette enda flere og bygge videre i årene som kommer, og med langsiktige rammer. Vi kommer til å feire innflyttingen og de nye lokalene gjennom hele høsten 2024, og ser virkelig frem til å ta imot eksisterende og nye klienter og kollegaer i dette flotte bygget, forteller June, som legger til at ferdigstillelsen av K8 også er veldig kjekt for byen:

– Med K8 blir det flere arbeidsplasser i byen og mer liv i sentrum. Vi er glade for at Base har utviklet dette bærekraftige prosjektet, og vi synes det var ekstra kjekt at vi kunne bistå Storebrand som ny eier på den juridiske siden da bygget nylig ble solgt.

Innflyttingen markerer også en milepæl i Thommessens Stavanger-historie.

Innflytting Stavanger 14

June Snemyr leder Thommessens Stavanger-kontor, og var også med i etableringen av Thommessen i Stavanger tilbake i 2020.

Etablerte oss i Stavanger for fire år siden

Thommessen etablerte seg for alvor i Stavanger våren 2020, med mål om å bli det klart ledende advokatkontoret også i Stavanger-regionen – særlig innen energi og utviklingen av ny teknologi. Fire år etter oppstarten teller vi nå tjue medarbeidere.

– De første årene har vært preget av masse moro og mye hardt arbeid. Vi har bygget et solid team med masse talent, entusiasme og god kompetanse. Vi har vært med på en rekke store prosjekter, både lokale og nasjonale. Særlig innenfor transaksjoner/M&A, børsintroduksjoner, olje og gass, fornybar energi og teknologi har vi vært aktive, forteller June.

Fra Stavanger jobber vi tett med det lokale næringslivet, med fokus på energi, teknologi, tvist og transaksjoner. Vekstambisjonene lå der fra starten av – og i takt med disse har vi vært på jakt etter større kontorlokaler som tilfredsstiller krav til beliggenhet, funksjonalitet og miljøklassifisering.

– Vi gleder oss til å fortsette med å bidra til et velfungerende næringsliv i en by som har ledet an i utviklingen av Norge som energinasjon – nå fra nye kontorlokaler. Stavanger er et veldig spennende sted å være, med et voksende miljø innen teknologi, innovasjon og bærekraft, forteller June, som er optimist på vegne av læringslivet på Vestlandet:

– Tradisjonell olje og gass vil fortsatt spille en viktig rolle i mange år. Parallelt kommer det mye aktivitet innen fornybar energi, og på toppen av dette skjer det mye i lokal industri, som stadig utvikler ny teknologi som er attraktiv.

Thommessen regner med å være 25 til 30 advokater i Stavanger i løpet av få år.

– Vi tror klientene vil ønske å jobbe med et firma som leverer ledende kvalitet, er kjekke å ha med på teamet i de prosjektene som er viktige for klientene, og som også er gode på prosjektledelse, forteller lederen av Thommessens Stavanger-kontor.

Bærekraftig prosjekt

K8-bygger sertifiseres med BREEAM NOR-Excellent. BREEAM er en sertifiseringsmetode som brukes i mer enn 70 land, hvor påhenget "-NOR" er den norske tilpasningen og bygg- og eiendomsbransjens eget verktøy for å måle miljøprestasjon. Kontorene våre i både Oslo og Stavanger er sertifisert med BREEAM NOR-Excellent, og er en viktig del av vårt arbeid med å redusere eget klimafotavtrykk.

Bildegalleri: Bli med inn i våre nye lokaler

Innflytting Stavanger 055

Denne gjengen kunne innta helt nye lokaler denne uken.

Innflytting Stavanger 10
Innflytting Stavanger 127
Innflytting Stavanger 124
Innflytting Stavanger 107
Innflytting Stavanger 102
Innflytting Stavanger 084
Innflytting Stavanger 082
Innflytting Stavanger 074
Innflytting Stavanger 070
Innflytting Stavanger 34
Innflytting Stavanger 31
Innflytting Stavanger 24
Innflytting Stavanger 21
Innflytting Stavanger 14
Innflytting Stavanger 12
Innflytting Stavanger 06
Innflytting Stavanger 40

Kontaktperson