I den årlige Prospera-undersøkelsen plasserer landets største klienter Thommessen på førsteplass både når det kommer til total leveransekvalitet og juridisk kompetanse.

- Vi setter stor pris på denne tilbakemeldingen fra markedet. Vi merker oss særlig at klientene plasserer oss som nummer en innenfor håndtering av store prosjekter og rådgivning. Det gleder oss at klientene kommer til oss også med sine mest krevende oppdrag, sier Managing Partner i Thommessen, Sverre Tyrhaug.

Thommessen har tidligere i år blitt kåret til Norwegain Law Firm of the Year av Chambers and Partners og vunnet Finansavisens kåring av beste norske advokatfirma.

- Vi tar dette som en bekreftelse på at vi gjør mye riktig. Samtidig vil vi fortsette arbeidet med å forbedre våre tjenester. Vi har mer å lære og har lyst til å forbedre oss ytterligere, konkluderer Managing Partner i Thommessen, Sverre Tyrhaug.

Prospera-undersøkelse gjennomføres årlig blant Norges største kjøpere av advokattjenester. Resultatene fra årets undersøkelse ble publisert 15. mai.