Gjennom fire intensive uker får du et realistisk inntrykk av hvordan hverdagen din ville vært dersom du var advokatfullmektig hos oss. Mange som jobber her har gått samme vei før deg. Du finner flere av dem blant våre advokatfullmektiger, advokater og partnere.

Som trainee i Thommessen får du:

  • Tilknytning til en avdeling og blir involvert i saker på samme måte som en fullmektig. Hvordan dagene vil se ut avhenger av hvilke prosjekter du er involvert i når du er hos oss.
  • En fadder som veileder deg og sørger for at du får varierte arbeidsoppgaver du lærer av. Fadderen bidrar også til at du trives under oppholdet og sørger for at du er en naturlig del av vårt sosiale miljø.
  • Løpende konstruktive tilbakemeldinger på jobben du gjør. 
  • Invitasjon til våre trainee-middager og andre arrangementer også etter oppholdet hos oss.

Klikk på denne lenken for å søke om traineeopphold.

Hensikten med traineeordningen er at du skal bli kjent med oss og at vi skal bli kjent med deg. Hvis du får traineeplass i Thommessen er det fordi vi tror du kan trives og vokse videre hos oss når du er ferdig med å studere.

Hvem kan søke?

Dersom du har gjennomført minst to år på studiet kan du søke på en traineestilling hos oss. Vi ser etter kandidater som har gode akademiske resultater og som viser engasjement for nærings- og samfunnsliv. I tillegg bør du trives med å utfordre deg selv og like å tenke nytt.

Hvordan søke?

Du er velkommen til å sende oss din traineesøknad når som helst. Vi intervjuer kandidatene forløpende cirka et halvt år før oppholdet begynner.