Samtidig er vi opptatt av at våre medarbeidere er mer enn ansatte i Thommessen. Vi har en helhetlig tilnærming til kompensasjon og goder for våre medarbeidere.

  • Våre betingelser er konkurransedyktige.
  • Våre forsikringsordninger er blant markedets beste. Vi tilbyr innskuddsbasert pensjonsordning, reiseforsikring, helseforsikring, dødsfall- og uføreerstatning.
  • Våre medarbeidere skal få muligheten til å vokse personlig og faglig. Våre advokatfullmektiger og advokater har en fadder, en erfaren intern mentor. I tillegg har vi etablert en avtale med eksterne sparringspartnere for personlig utvikling.
  • Thommessen er et godt sted å begynne sin karriere. Vår ordning for foreldrepermisjon er blant markedets beste, og sikrer økonomisk forutsigbarhet også når familien vokser.
  • Alle ansatte i Thommessen har tilbud som rabattert treningsmedlemskap ved veletablerte treningssentre og muligheten til å delta i bedriftsidrettslag. I Oslo har vi også egen treningssal på huset og en avtale med Positiv Forebyggende Helse AS, som tilbyr massasje i våre lokaler
  • Medarbeiderne våre kan glede seg over hjemmelaget lunsj og middag i kantinen hver dag. Kokkene våre: Arild i Oslo og Randi i Bergen, og deres medarbeidere, setter utvilsomt standarden når det kommer til sunn og god mat.


I tillegg til gode ordninger for hver enkelt medarbeider legger vi stor vekt på å bygge og forsterke laget. Gjennom ThommessenSkolen får alle medarbeidere relevant faglig påfyll. Vi arrangerer også fredagspils en gang i måneden og større fester for hele firmaet i sommermånedene og ved årsskiftet. Vi har tradisjon for å reise på langtur med hele firmaet hvert tredje år.