Slik har det vært siden etableringen i 1856. Derfor har vi også landets ledende virksomheter blant våre klienter. Selskaper som dyrker innovasjon, kommersialiserer ideer, erobrer markeder og skaper arbeidsplasser. Men også de som møter utfordringer og må tenke nytt. Våre medarbeidere er med der det teoretiske og praktiske møtes. Der utviklingen skjer.

I Thommessen er ikke grundighet og effektivitet motsetninger. Vi kompromisser aldri på faglig kvalitet. Hos oss får du mulighet til å sette deg inn i faglige problemstillinger, bransjer og virksomheter. Vi håndplukker laget som har erfaringen og kompetansen til å gå rett på. Du blir oppfordret til å utfordre dine kollegaer, og kommer til å lære raskt sammen med dem.

Våre medarbeidere er enere innenfor sitt fagfelt. I tillegg har de utpreget forretningsforståelse. Det er ikke nok; like viktig er det å være et helt menneske. Vi legger til rette for at våre medarbeidere skal ha tid til mer enn jobb. Slik bevarer de engasjementet og er i stand til å finne de beste løsningene.

Vi ser våre medarbeidere og legger forholdene til rette for at de kan vokse personlig og faglig. Alle i Thommessen får muligheten til å realisere sitt talent.