ThommessenFlow Finn folk
Advokat/Advokatfullmektig // Bergen, Oslo, Stavanger

Konkurranserett og offentlige anskaffelser

TEAM OFFENTLIGE ANSKAFFELSER 05 1920
Søk her
Søknadsfrist

Har du erfaring med eller interesse for konkurranserett eller offentlige anskaffelser og ønsker deg nye utfordringer?

Vi i Thommessen ønsker å styrke teamet vårt innenfor konkurranserett og offentlige anskaffelser med flere nye kolleger.

Først og fremst vil vi gjerne snakke med deg som har relevant erfaring, som brenner for minst ett av disse områdene og som trives med å veilede yngre medarbeidere. Og er du i tillegg en nysgjerrig og pålitelig teamspiller som ønsker å bidra til å nå teamets vekstmål, anbefaler vi deg å søke. Nyutdannede med interesse for disse områdene er også velkomne til å søke.

Om du bor i Bergen, Oslo eller Stavanger har liten betydning, vi samarbeider tett på tvers av kontorene våre.

Innenfor konkurranserett er vi involvert i en rekke av de store sakene – fra komplekse fusjonskontrollsaker til etterforskninger og erstatningskrav i forbindelse med brudd på konkurransereglene samt klage- og domstolsprosesser. Vi gir også løpende rådgivning knyttet til konkurranserett, generell EØS-rett og statsstøtterett, og vi bistår både norske og utenlandske foretak.

Innenfor offentlige anskaffelser bistår vi både leverandører og oppdragsgivere i alle ledd av anskaffelsesprosessen. Vi jobber med et bredt spekter av saker og virksomheter, med rådgivning og tvisteløsning.

Hva kan Thommessen tilby deg?

  • Samarbeid med norske og internasjonale klienter
  • Arbeid i team sammen med kollegaer som engasjerer seg og bryr seg om hverandre, klientene og samfunnet rundt, og som er opptatt av å dele kunnskap, utvikle seg sammen og jobbe mot felles mål
  • Faglig ansvar og mulighet til å videreutvikle Thommessens virksomhet
  • Opplæring i prosjektledelse og Thommessens egen prosjektmodell
  • Være med på Thommessens digitale satsning
  • Fleksibel arbeidssituasjon. Thommessens 3:2-modell innebærer at vi har mulighet til å jobbe to dager i uken fra hjemmekontor eller annet valgfritt sted

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via knappen "Søk her". Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte. Søknadsfristen er 28. februar, men vi behandler søknader fortløpende.

Kompetanseområde

Kontaktpersoner

Aktuelt