Som advokatfullmektig i Thommessen får du:

  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Mulighet til å vokse personlig og faglig. Alle har en fadder, en erfaren intern mentor. I tillegg har vi etablert en avtale med eksterne sparringspartnere for personlig utvikling.
  • Mulighet for dommerfullmektigpermisjon, studiepermisjon eller permisjon for å jobbe hos en klient eller i et utenlandsk advokatfirma. Advokatfullmektiger i Thommessen kan også få fire måneders utplassering på vårt London-kontor. Du kan lese mer om hvordan det er å være advokatfullmektig i London her.
  • En av markedets beste ordninger for foreldrepermisjon. Det sikrer økonomisk forutsigbarhet også når familien vokser.
  • En av markedets beste forsikringsordninger: Vi tilbyr innskuddsbasert pensjonsordning, reiseforsikring, helseforsikring, dødsfall- og uføreerstatning.
  • Tilbud som rabattert treningsmedlemskap ved veletablerte treningssentre, egen treningssal på huset og muligheten til å delta i bedriftsidrettslag. Thommessen har også en godt etablert bedriftshelsetjeneste.
  • Mulighet til å glede deg over hjemmelaget lunsj og middag i kantinen hver dag. Kokkene våre, Arild i Oslo og Randi i Bergen, og deres medarbeidere, setter utvilsomt standarden når det kommer til sunn og god mat.


I tillegg til gode ordninger for hver enkelt medarbeider legger vi stor vekt på å bygge og forsterke laget. Gjennom ThommessenSkolen får alle medarbeidere relevant faglig påfyll. Vi arrangerer også fredagspils en gang i måneden og større fester for hele firmaet i sommermånedene og ved årsskiftet. Vi har tradisjon for å reise på langtur med hele firmaet hvert tredje år.

Gode akademiske resultater er en forutsetning for å kunne begynne som advokatfullmektig i Thommessen. I tillegg bør du trives med å utfordre deg selv og å tenke nytt. Kommersiell interesse og forståelse for samfunns- og næringslivet er avgjørende for å lykkes hos oss over tid.

Gjennom studiene har du lært å tilegne deg og bruke teoretisk kunnskap. Vi lærer våre advokatfullmektiger det andre som skal til for å bli en god forretningsadvokat. Våre medarbeidere er med der det teoretiske og praktiske møtes. I Thommessen får du mulighet til å sette deg inn i faglige problemstillinger, bransjer og virksomheter.

Vi ser våre medarbeidere og legger forholdene til rette for at de kan vokse personlig og faglig. Derfor sier vi at alle i Thommessen får muligheten til å realisere sitt talent.