ThommessenFlow Finn folk
-
Klienter

Webinar | Kort sagt: Fleksibelt arbeidssted – den nye normalen?

Notere
Påmelding
- , Online

Er din virksomhet kjent med hvilke krav som gjelder ved avtale om hjemmekontor?

Sommeren står for døren og smittetallene går nedover. Ansatte gleder seg til å møte kollegaer og sosialisere på arbeidsplassen. Samtidig ser både arbeidsgivere og arbeidstakere fordeler med mer fleksibilitet, og mange virksomheter vil fortsette med hjemmekontorløsninger i fremtiden.

I dette Kort sagt-webinaret vil partner Stein Kimsås-Otterbech og senioradvokat Håkon Berge gjennomgå hovedtrekkene i forskriften som regulerer arbeid på hjemmekontor og de foreslåtte endringene i denne. Endringene forventes å være ferdig behandlet i løpet av sensommeren/høsten 2021.

Meld deg på slik at din virksomhet kan være oppdatert på det som gjelder!

Kompetanseområde

Foredragsholdere

  • Stein Kimsås-Otterbech, Partner

    Stein har betydelig erfaring med arbeidsrettslige problemstillinger og som prosedyreadvokat. Han bistår norske og internasjonale klienter innen alle aspekter av arbeidsrett, herunder tvisteløsning, omorganiseringer og nedbemanninger, ansettelse og oppsigelse og pensjonsspørsmål. Stein er leder for Thommessens avdeling for arbeidsrett, og er mye brukt som foredragsholder. Han har også bred erfaring med personvernspørsmål.

  • Håkon Berge, Senioradvokat

    Håkon (f. 1980) er senioradvokat i Thommessen og arbeider ved Bergenskontoret. Håkon jobber hovedsakelig med rådgivning og tvisteløsning innen arbeidsrett, samt selskaps- og kontraktsrett. Han har prosedert en rekke saker for både tingrett og lagmannsrett, og har erfaring med voldgift. Håkon er en mye brukt foredragsholder, spesielt innenfor arbeidsrettslige tema.