ThommessenFlow Finn folk
-
Klienter

Treff for yngre prosedyreadvokater – Ganske god i alt eller best i noe?

Karoline Per Ole og Henning
Påmeldingsfrist
Pris
Gratis
- , Ruseløkkveien 38, Oslo

Advokatfirmaet Thommessen ved Karoline Gloppen, Per Ole Svor og Henning Harborg har gleden av å ønske velkommen til vårens treff for yngre prosedyreadvokater.

Torsdag 20. april åpner vi dørene til Thommessens Oslo-kontor og inviterer yngre prosedyreadvokater til faglig og sosialt påfyll. Det blir mat, drikke og registrering fra kl. 18.00, før Mari Reitzel Bjerke (Haavind) innleder en faglig panelsamtale fra kl. 19.00.

Samtalen vil handle om de ulike sidene ved å være generalist kontra spesialist. Hva foretrekker vi – å være ganske god i alt eller best i noe – og hvorfor? Bør du som ung prosedyreadvokat ta bevisste valg rundt dette? Og når er det for sent å snu?

Panelet som vil belyse tema består av Ida Gjessing (partner i Gjessing Reimers), Kaija Bjelland (advokat hos Regjeringsadvokaten), Borgar Høgetveit Berg (dommer i Høyesterett) og Henning Harborg (partner i Thommessen). Karoline Gloppen og Per Ole Svor fra Thommessen er ordstyrere. Det blir påfølgende mingling etter det faglige opplegget.

Arrangementet er aktuelt for alle under 40 som driver med tvist og prosedyre. Vel møtt!

Kompetanseområde