ThommessenFlow Finn folk
For Klienter

Grønn uke vol. II

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til en seminarrekke med bærekraft i fokus! Oppdater deg på siste nytt innen vindkraft, bærekraftig arbeidsmiljø (likestilling, mangfold og anti-diskriminering) og bærekraftig finans.

15. november 2022 - 17. november 2022

Getty Images 1281145596

Et velfungerende næringsliv er et bærekraftig næringsliv

Skal vi lykkes med å nå FN's bærekraftsmål og målene i Paris-avtalen, må næringslivet spille en aktiv rolle. Og vi må sette opp farten.

Hver morgen fra 15. til 17. november ønsker vi deg velkommen til frokost og faglig påfyll hos oss i Oslo, Bergen eller Stavanger. I tillegg til fysisk gjennomføring vil alle seminarene bli streamet. Det betyr at du selv velger om du ønsker å delta fysisk eller digitalt. Les mer om seminarene og meld deg på via event-kalenderen under.

Eventer

Bærekraft i Thommessen

I Thommessen jobber vi sammen med klientene våre for å bidra til at næringslivet utvikler og velger gode og bærekraftige løsninger. På våre bærekraftssider har vi samlet våre ressurser innen bærekraft og klimarisiko for å hjelpe deg til å nå dine mål. Besøk gjerne vår Sustainability Database med oversikt over initiativer og regelverk, eller se nærmere på hvilke produkter og tjenester vi kan tilby.

Les mer her
Skog

Aktuelt

Foredragsholdere