ThommessenFlow Finn folk
For Studenter

Eksamensprepp våren 2022

Trenger du faglig påfyll i eksamensperioden? Vi arrangerer fire eksamensrettede manuduksjoner som vi håper kan være til hjelp! Tre av dem blir arrangert i våre nye lokaler i Oslo, mens metodekurset arrangeres digitalt. Agenda, påmelding og mer info finner du på denne siden. På de fysiske manuduksjonene er det begrenset antall plasser, så her kan det lønne seg å være tidlig ute med å registrere seg.

05. april 2022 - 10. mai 2022

DSC 8010

Fire manuduksjoner

Først ut er Camilla Vislie (partner), Magnus Hauge Greaker (partner), Andreas Stabell (advokatfullmektig) og Andreas Øie Brekke (advokatfullmektig) 5. april. De skal holde manuduksjon i patent- og varemerkerett i våre lokaler i Oslo. Manuduksjonen vil ta for seg et eller flere temaer i både patentrett og varemerkerett, og er spesielt tilpasset studenter som tar emnet JUS5820 (master) på UiO våren 2022. Kurset passer også for studenter som tar bacheloremnet JUR1820, markedsrett (JUR1285) og for andre studenter som ønsker å lære mer om patent- og varemerkerett.

Rundt én måned senere, tirsdag 3. mai, kan vi endelig invitere til ThommessenDagen fysisk igjen! Her starter vi i House of Oslo, som ligger i samme bygg som Thommessens lokaler. Etter at Reidar Myhre (assosiert partner) og Alexander Stulien (fast advokat) har vært gjennom motregning og reklamasjon, tar vi sammen turen opp til ThommessenTorget for god mat og drikke.

Dagen etter er Fredrik Svartberg Tonholt (advokatfullmektig) og Simen Gundersen (advokatfullmektig) klare for å holde manuduksjon om erstatningsrettslige vernede interesser. Manuduksjonen vil ta for seg det grunnleggende erstatningsrettslige vilkåret om at en skade må nyte erstatningsrettslig vern og er spesielt tilpasset studenter som tar emnet JUS1111 på UiO våren 2022.

Over 400 studenter deltok på Henrik Møinichen (senioradvokat) og Ingrid Skjelmo (fast advokat) sitt digitale metodekurs ved forrige eksamensperiode. Henrik og Ingrid er igjen klare for å gi deg en praktisk fremstilling av juridisk metode med fokus på oppgaveteknikk, rettslig argumentasjon og formidling av juss. Webinaret er særlig rettet mot studenter på 1. avdeling, og alle som vil lære mer om juridisk metode og oppgaveteknikk.

Ved å klikke på titlene i kalenderen under kan du lese mer om hvert event og registrere deg som deltaker.

Eventer

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Thommessen?

I Thommessen investerer vi i vår viktigste ressurs – medarbeideren. Her kan du lese mer om hvordan vi legger til rette for at hele TeamThommessen skal oppleve læring, mestring og mening, og hvordan vi skaper en god arbeidsplass for hverandre.

Ta meg til karrieresiden
Traineeutvalg i Oslo 2020

Aktuelt

Kontakt