ThommessenFlow Finn folk
For Studenter

Eksamensprepp høsten 2022

I oktober og november arrangerer vi tre manuduksjoner som vi håper kan være til hjelp for deg i eksamensperioden.

25. oktober 2022 - 22. november 2022

DSC 8010

Først ut er Amalie Hauge Pedersen og Andreas Øie Brekke, som holder manuduksjon i opphavsrett. Kurset er spesielt tilpasset studenter som tar emnet JUS5810 (master) på UiO høsten 2022, men passer også for studenter som tar bacheloremnet Opphavsrett og beslektede rettigheter (RINF1200) og markedsrett (JUR1285). ​

Over 400 studenter deltok på Henrik Møinichen og Ingrid Skjelmo sitt metodekurs ved forrige eksamensperiode. Henrik og Ingrid er igjen klare for å gi deg en praktisk fremstilling av juridisk metode med fokus på oppgaveteknikk, rettslig argumentasjon og formidling av juss. Webinaret er særlig rettet mot studenter på 1. avdeling og alle som vil lære mer om juridisk metode og oppgaveteknikk.

Sist ut er Reidar Myhre og Alexander Stulien. På ThommessenDagen foreleser de om motregning og reklamasjon for studenter på 3. avdeling, 1. semester.

Ved å klikke på titlene i kalenderen under kan du lese mer om hvert event og registrere deg som deltaker.

Eventer

  • -
    Studenter Eksamensprepp: Metodekurs (webinar) Digitalt

    Vi inviterer til en praktisk fremstilling av juridisk metode med fokus på oppgaveteknikk, rettslig argumentasjon og formidling av juss. ​

  • -
    Studenter Eksamensprepp: ThommessenDagen Thommessen, Oslo

    Velkommen til ThommessenDagen! Tirsdag 22. november holder Reidar Myhre og Alexander Arthur Stulien manuduksjon i motregning og reklamasjon i Oslo.

Lurer du på hvordan det er å være trainee i Thommessen?

Hele poenget med trainee-ordningen vår er at du skal få et innblikk i arbeidshverdagen som advokatfullmektig, samtidig som du får blitt kjent med oss og våre verdier. Som trainee i Thommessen får du både en partnerfadder og en fullmektigfadder som følger deg opp.

Les mer her
Traineeutvalg i Oslo 2020

Aktuelt

Kontakt