ThommessenFlow Finn folk
-
Studenter

Eksamensrettet metodekurs

Henrik og Ingrid 2
Påmelding
- , Digitalt

Vi inviterer til en praktisk fremstilling av juridisk metode med fokus på oppgaveteknikk, rettslig argumentasjon og formidling av juss.

Gjennom bruk av eksempler fra kjøpsrettens område vil du få tips til hvordan du kan bygge opp en praktikumsoppgave samt nyttige skrivetips til eksamen. Webinaret er særlig rettet mot studenter på 1. avdeling, og alle som vil lære mer om juridisk metode og oppgaveteknikk.

NB! Følgende nettlesere støttes av Demio: Edge, Chrome, Firefox og Safari.

Foredragsholdere

  • Ingrid Skjelmo, Senior Associate Advokat

    Ingrid arbeider hovedsakelig med rådgivning, tvisteløsning og transaksjoner innenfor shipping og annen industri. Ingrid arbeider også med ulike problemstillinger knyttet til bærekraft og klimarisiko.

  • Henrik Møinichen, Managing Associate Advokat

    Henrik har flere års erfaring med kontraktsforhandlinger, transaksjoner og tvisteløsning innen shipping, olje og gass og oljeservice. I den siste tiden har han jobbet mye med skipsbygging, større utbyggingsprosjekter offshore og flere større tvistesaker knyttet til certepartier, lasteskader og havarier. Han har også jobbet mye med utarbeidelse og forhandlinger av mange ulike leverandørkontakter innen shipping/oljeservice. Henrik bistår også med entrepriserettslige problemstillinger.

Kontaktpersoner

  • Julie Røed Søyland, HR Consultant

    Julie er en del av HR-teamet hos Thommessen. Julie har særlig ansvar for de ulike trainee-og studentprogrammene, og jobber med rekrutteringsaktiviteter fra A-Å, samt gir råd og støtte innenfor dette området på alle våre kontorer. Julie holder også i oppfølging av Thommessen sine samarbeid med studentorganisasjoner, i tillegg til employer branding.