ThommessenFlow Finn folk
Firmanytt

Thommessen topper Finansavisens advokat­undersøkelse

Thommessen-skilt

Thommessen mottar flest poeng av alle advokatfirmaene i Finansavisens årlige kåring.

Advokatundersøkelsen i regi av Finansavisen løfter for 24. år på rad frem de dyktigste advokatene og firmaene innen en rekke fagområder. 55 advokatfirmaer og internadvokatavdelinger har deltatt i årets undersøkelse. Thommessen får i år flest poeng totalt, og er det firmaet som har klart flest førsteplasser.

Thommessen kåres til beste firma innen følgende kategorier:

  • Emisjoner og børsnoteringer
  • Oppkjøp og fusjoner
  • Fornybar og klima
  • Bank og finans
  • EU/EØS- og konkurranserett

I tillegg trekkes flere av Thommessens advokater frem som klart ledende innen sine fagområder:

Anders Arnkværn kåres for første gang som beste advokat innen oppkjøp og fusjoner. Som i fjor kåres Espen Werring til beste advokat innen teknologi og digitalisering, Hans Haugstad som beste advokat innen bank og finans, Andreas Meidell betegnes som den beste forsikringsadvokaten og Hans Cappelen Arnesen kåres til den beste advokaten innen emisjoner og børsnoteringer.

En annen gjenganger i kåringen er Siri Teigum som for 22. gang rangeres som den beste konkurranserettsadvokaten. I samme kategori kåres Heidi Jorkjend til beste lovende talent.

- Dette er en hyggelig tilbakemelding fra bransjen og de største internadvokatmiljøene. Resultatene er en anerkjennelse til hele TeamThommessen, som står på for klientene og for hverandre, sier Managing Partner Sverre Tyrhaug.

Kontaktperson