ThommessenFlow Finn folk
Firmanytt

Thommessen styrker kompetansen med ny transaksjonspartner

Ny 6851

Det er med stor glede vi ønsker Ylva B. Gjesdahl Petersen velkommen som ny partner i Thommessen.

Ylva tas opp som partner i vår avdeling for M&A, selskapsrett og kapitalmarkeder fra 1. april 2019. Ylva startet i Thommessen som advokatfullmektig i 2011 og har opparbeidet seg bred erfaring som transaksjonsadvokat. Hun arbeider både med fusjoner og oppkjøp (M&A) og kapitalmarkedstransaksjoner og bistår en rekke børsnoterte og ikke-børsnoterte selskaper, meglerhus og private equity-aktører. Hun bistår også klienter med løpende rådgiving innenfor selskapsrett og børs- og verdipapirrett.

- Vi er svært fornøyd med å styrke vårt M&A- og kapitalmarkedsteam med opptaket av Ylva som partner. Teamet er ledende i Norge innen M&A, børsnoteringer og emisjoner, og har bistått på et stort antall transaksjoner de siste årene. Ylva har vært en sentral rådgiver i flere av prosessene, og hennes omfattende erfaring og ekspertise på området vil komme eksisterende og nye klienter til gode, sier Christian Grüner Sagstad, partner og leder for Thommessens Transaksjonsavdeling.

- Ylva har solid kompetanse innen M&A og kapitalmarkedstransaksjoner og har bidratt sterkt i profesjonalisering av vår prosjektledelse innen disse områdene. Vi ser frem til at stadig flere av våre klienter vil oppleve Ylva som en ledende transaksjonsadvokat, sier Managing Partner Sverre Tyrhaug.

Kontaktpersoner