ThommessenFlow Finn folk
Firmanytt

Thommessen med ni førsteplasser i Advokatundersøkelsen

Web Linked In bilde Advokatundersøkelsen2021

Thommessen rangeres nok en gang som beste firma innen kategoriene Emisjoner og børsnoteringer, Energi og klima, Bank og finans og Konkurranserett.

Advokatundersøkelsen i regi av Finansavisen løfter for 23. år på rad frem de dyktigste advokatene og firmaene innen en rekke fagområder. 56 advokatfirmaer og internadvokatavdelinger har deltatt i årets undersøkelse. Thommessen kom i år på en andreplass hva gjelder totalt antall poeng.

I tillegg til førsteplass innen kategoriene Emisjoner og børsnoteringer, Energi og klima, Bank og finans og Konkurranserett, trekkes flere av Thommessens advokater frem som klart ledende innen sine fagområder.

Hans Haugstad kåres for første gang som beste advokat innen bank og finans. Som i fjor kåres Espen Werring til beste advokat innen teknologi og digitalisering, Andreas Meidell betegnes som den beste forsikringsadvokaten og Hans Cappelen Arnesen kåres til den beste advokaten innen emisjoner og børsnoteringer. En annen gjenganger i kåringen er Siri Teigum som for 21. gang rangeres som den beste konkurranserettsadvokaten. Både Hans Cappelen Arnesen, Hans Haugstad og Siri Teigum er også i toppsjiktet blant advokatene med flest poeng sammenlagt.

Nok en gang befester vi posisjonen som ledende. Dette er en hyggelig tilbakemelding fra bransjen og de største internadvokatmiljøene. Sverre Tyrhaug
Managing Partner

Kontaktperson

Aktuelt