ThommessenFlow Finn folk
Fagstoff

Thommessen med kapittel i Chambers & Partners guide om fornybar energi

Getty Images 1143945739

Guiden inneholder juridiske kommentarer om regulering av fornybarsektoren i Norge.

Den nylig publiserte guiden inneholder juridiske kommentarer om regulering av fornybarsektoren i Norge, inkludert produksjon, overføring, fordeling og leveranse av elektrisitet, i tillegg regler som gjelder klimaendringer. Videre gir Trends and Developments-kapittelet en analyse av den politiske utviklingen på området, spesielt innen land- og havbasert vindkraft, skattlegging av vannkraft, karbonfangst og lagring (CCS) og hydrogen.

Partner Bendik Christoffersen, senioradvokat Siren Skalstad Ellensen, senioradvokat Henrik Fabian Torgrimsby og advokatfullmektig Gro Grytli Mostuen har skrevet både kapittelet om lov og praksis og Trends and Developments-kapittelet.

- Elektrisitetssystemet i Norge er selvfølgelig helt unikt siden det består av nesten utelukkende fornybar energi. Selv om Norge er en del av EUs integrerte elektrisitetsmarked, er store deler av reguleringen av fornybar energi og elektrisitet spesiell for Norge, sier Christoffersen.

Gjengitt med tillatelse fra Chambers & Partners. På Chambers & Partners sine websider kan du lese hele det norske kapittelet.

Kontaktpersoner