ThommessenFlow Finn folk
Firmanytt

Thommessen med flest førsteplasser i Advokatundersøkelsen

DSC0232

Thommessen mottar hele 13 førsteplasser i årets advokatundersøkelse i regi av Finansavisen.

Den årlige Advokatundersøkelsen i regi av Finansavisen JUS løfter frem de dyktigste advokatene og firmaene i en rekke fagkategorier. 58 advokatfirmaer og internadvokatavdelinger har deltatt i årets undersøkelse. Thommessen rangeres som beste firma innen kategoriene Oppkjøp og fusjoner, Emisjoner og børsnoteringer, Energi og klima, Bank og finans og Konkurranserett.

Flere av Thommessens advokater trekkes også frem som klart ledende innen sine fagområder. Hans Cappelen Arnesen blir for femte år på rad kåret til den beste advokaten innen emisjoner og børsnoteringer. Siri Teigum er for 20. gang rangert som den beste konkurranserettsadvokaten. Både Hans og Siri er også i toppsjiktet blant advokatene med flest poeng sammenlagt.

Espen Werring kåres til beste advokat innen kategorien Teknologi og digitalisering, og Andreas Meidell betegnes som den beste forsikringsadvokaten.

- I årets undersøkelse befester vi posisjonen som ledende innen flere viktige fagområder for oss. Dette er en hyggelig tilbakemelding fra bransjen og de største internadvokatmiljøene. Ekstra stas er det at vi i år har fire svært dyktige advokater som vinner Up & coming-klassen innenfor sine fagfelt, sier Managing Partner Sverre Tyrhaug.

HUAK MHAA KRHB KHEG sammen

Fra venstre: Hugo-A. B. Munthe-Kaas, Mads Haavardsholm, Kristine Hyldmo Bjørnvik og Kristoffer Hegdahl.

Fire førsteplasser i Up & coming-klassen

Hugo-A. B. Munthe-Kaas er Up & coming-vinner i kategorien Gransking og compliance. Han er specialist counsel i Thommessen, og leder vår kompetansegruppe innen nettopp granskning og compliance.

Partner Kristine Hyldmo Bjørnvik leder vårt tvisteløsningsteam, og jobber med tvisteløsning og kontraktsrett innen ulike industrier. Kristine vinner Up & coming-klassen i kategorien Offshore og oljeservice.

Mads Haavardsholm har vært partner i vår shipping- og offshoreavdeling siden 2015. Mads er Up & coming-vinner i kategorien Shipping.

Partner Kristoffer Hegdahl har omfattende erfaring med finansiell restrukturering og insolvens, og tar Up & coming-førsteplassen i kategorien Restrukturering og konkursrett.

Kontaktperson