ThommessenFlow Finn folk
Firmanytt

Thommessen kåret til årets M&A-rådgivere av Mergermarket

GETTYIMAGES 1145882183 2

Det er en ære å få tildelt denne prestisjefylte prisen av Mergermarket.

Thommessen har så langt i år 55 registrerte transaksjoner i Mergermarket, til en samlet verdi av mer enn 15 milliarder euro. Det er mer enn noe annet advokatfirma i Norge. Dette inkluderer viktige transaksjoner som Adevintas kjøp av Ebays rubrikkvirksomhet for 7,730 millioner euro, Autodesks oppkjøp av AI-selskapet Spacemaker for 202 millioner euro og SSBs overtakelsestilbud for Entra på 30 milliarder kroner, i tillegg til et bredt spekter av M&A-transaksjoner innen venture capital og større cap-segmenter både innenlands og på tvers av landegrenser.

KÅRING MA Awards banner2

"This year's M&A award winners have demonstrated their ability to adapt to the headwinds and deliver value for clients - in the face of unprecedented complexity and volatility," sier John West, Managing Editor i Mergermarket i Europa.

- Vi takker klientene våre, alt fra små og mellomstore selskaper, til vekstselskaper og store etablerte aktører, som har betrodd oss deres viktigste prosjekter. For oss er dette en bekreftelse på våre skreddersydde, effektive og treffsikre leveranser, samt evnen til å kombinere M&A-ekspertise med relevant sektorkunnskap og juridisk ekspertise på alle relevante områder, sier Sverre Tyrhaug, Managing Partner i Thommessen.

- År etter år genererer vårt M&A-team den høyeste andelen transaksjoner i markedet, og vi opprettholder vår posisjon helt i front. Teamet leverer eksepsjonelle tjenester og kvalitet, som bidrar til at klienter ansetter oss igjen og igjen. Markedet er den viktigste kilden til tilbakemeldinger – noe som gjør at utmerkelsen fra Mergermarket er en viktig anerkjennelse for oss og en stor inspirasjon til å kontinuerlig forbedre våre tjenester og overgå klientenes forventninger, sier Christian G. Sagstad, partner og leder for M&A og kapitalmarkeder i Thommessen.

Les mer om årets vinnere her.

Om Mergermarkets M&A-kåring

Mergermarket er et ledende analyseselskap som følger med på transaksjoner i M&A-markedet. The European Mergermarket M&A Awards anerkjenner økonomiske og juridiske rådgiveres ekspertise innenfor M&A-rådgivning relatert til transaksjoner i Europa. Kåringen baserer seg på Mergermarkets ligatabeller og innspill fra et uavhengig dommerpanel.

Kontaktpersoner