ThommessenFlow Finn folk
Firmanytt

Norsk næringsliv kårer Thommessen til beste advokatfirma i Prospera-undersøkelsen

DSC0557

Med rekordhøy poengsum rangerer Thommessen øverst i årets Prospera-undersøkelse.

- De siste seks årene har Thommessen, med unntak av ett år, rangert som nummer en i Prospera-undersøkelsen. Dette er lagarbeid på sitt beste, og jeg er utrolig stolt av at vi kommer ut som det beste forretningsadvokatfirmaet år etter år, sier Managing Partner Sverre Tyrhaug.

Prospera-undersøkelsen er en årlig uavhengig undersøkelse som gjennomføres av Kantar SIFO. Undersøkelsen gir en grundig tilbakemelding på hvordan de 313 største næringslivsklientene vurderer norske forretningsadvokatfirmaer. Alle virksomhetene som er intervjuet kjøper juridiske tjenester for minimum 1,5 millioner kroner i året. I 2020-utgaven av undersøkelsen deler Thommessen førsteplassen med Wikborg Rein, mens Thommessen vinner alene blant de største kjøperne, i tillegg til igjen å være det firmaet som anses å ha best juridisk kompetanse.

Prospera 2020

Rekordhøy poengsum

I år kan Thommessen skilte med førsteplass og den høyeste poengsummen sammenlagt noen sinne blant de aller største kjøperne av juridiske tjenester. Felles for denne gruppen er at de kjøper juridiske tjenester for over syv millioner kroner årlig.

- Det at de største innkjøperne av juridiske tjenester gir oss så gode tilbakemeldinger i undersøkelsen, ser vi på som en stor anerkjennelse, sier Tyrhaug.

Thommessen er firmaet som anses å ha best forretningsjuridisk kompetanse

Prospera-undersøkelsen består av to deler. I den første delen rangeres advokatfirmaene på en rekke parametere som prosjektledelse, strategisk sparringspartner, digitalisering etc. I den andre delen er det den juridiske kompetansen som vurderes – fordelt på en rekke fagområder. Også i sistnevnte del rangeres Thommessen øverst, med høyest poengscore på juridisk kompetanse.

- Faglig dyktige advokater er det viktigste for klientene. Det betyr derfor mye at klientene rangerer våre advokater øverst når det kommer til juridisk kompetanse. I årets undersøkelse befester vi igjen posisjonen som det firmaet med best forretningsjuridisk kompetanse, sier Tyrhaug.

Kontaktperson